Trendy, stroere, en sportieve fietsen voor dames en heren

Als eigenaar of beheerder van een fietsenwinkel bent u natuurlijk constant op zoek naar leuke en unieke producten voor in uw assortiment. Met het nieuwe fietsenmerk Salutoni kunt u zich als fietsenmerk onderscheiden van alle fietsenwinkels! Salutoni is op de hoogte van de nieuwste trends en weet wat er onder de doelgroep leeft. Deze kennis vertaalt Salutoni tot unieke designer fietsen voor zowel dames als heren. 

 

Salutoni is een modern, eigentijds merk dat zich richt op de “young generation”. De moderne en bijzondere designs van de fietsen passen perfect bij deze doelgroep. Ze kunnen hun eigen design kiezen en zich daarmee onderscheiden van de rest! 

 


Het assortiment van Salutoni bestaat uit fietsmodellen van 28 inch 50-56 cm. Het zijn moderne en stoere omafietsen die geschikt zijn voor zowel dames als heren. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een stevige voor- en achterdrager en een terugtraprem. De fietsen zijn voorzien van opvallende kleuren en printen. Voor degenen die minder willen opvallen, zijn er ook witte en zwarte designs. Altijd voor ieder wat wils! 

 

Daarnaast beschikt de Salutoni fiets over metalen spatborden, een veilige dichte lakdoek kettingkast, veilige handgrepen, een bel en een verstelbare aluminium standaard! De fietsen worden in eigen huis ontworpen en gefabriceerd in samenwerking met Kubbinga op de Filipijnen. Het productieproces staat onder strenge kwaliteitscontrole en worden enkel gecertificeerd en gecontroleerd door onafhankelijke onderzoeksinstituten als TUV en SGS. Heeft u vragen over ons bedrijf of over de Salutoni fietsen, dan horen wij dit graag!

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kubbinga B.V.

Parallelweg 25 1131 DM Volendam, Nederland

T. +31 (0)299 410000

Website: www.salutoni-fietsen.nl

Email: sales@kubbinga.nl

Social media